Uzaylıların dünya da yaşamı başlattığının ispatlandığı gün dünya da üç büyük dine inananların yaşayacağı şoku ve dünya üzerinde yaşanacak kaosu hayal bile edemiyorum.Dünya devletlerinin uzaylıları inkar etmesinin sebebi din ile alakalıdır.Her din insanı Tanrı'nın yarattığını iddia eder ve inananlar da bunu kabul eder.Düşünsenize uzaylılar dünyaya geliyor ve diyorlar ki "Ne alaka yahu ilk biyolojik canlıyı biz yarattık.Sonra evrimleşme sonuçu hayvanlar ve insanlar oluştu.Buyrun bunlar da kanıtlarımız" bu nasıl bir kaosa yol açar hayal edebiliyormusunuz ?
O yüzden asla ve de asla uzaylıların varlığını dünya devletleri kabul etmeyecek.
hiç bişey olmaz. inanç başka bişeydir sanıldığı kadar basit değil. Zamanında dünya dönüyor dendiği için idam edilenler vardı ne yani bugün Hristiyanlık mı bitti. Evrim var diye de bitmeyecekler.
ki uzaylılar gelse de öyle bişey dese eee seni kim yarattı gardaş diyecek biri çıkar elbettte takmayın kafayı.
uzaylı diye bir şeye şahsen inanmıyorum ama olursa da aaaa! dememde hımmm? derim.ben mars ve ay da yaşam geliştirme projelerini bekliyorum uzay için