arkadaşların da dediği gibi videoyu tamamen yok etmeniz imkansız gibi bir şey. unutmayın internete yüklene fotoğraf ve videolar asla tamamen silinmez. bi yerden kaldırılmıştır diğeri indirip arşivlemiştir. sizin görmediğiniz başka siteye yüklenmiştir, sonra yabancı sitelere yüklemiştir. oradan belki brezilyalı birisi görüp başka yabancı sitelere eklemiştir vs vs. mahkeme hangi birine müdahale edebilri ki? ya da herşeyi kaldırttım sanarsınız 1 2 yıl sonra arşivleyen birisi yeniden kullanıma sunar. üstüne bir de sosyal paylaşım sitelerinin istihbarat örgütlerine hizmet ettiği için kendilerinin yedeklemelerini hesaba katmıyorum. özetle internete düşen birşey asla yok olmaz, sadece bir süre görünmez olabilir. bu işte yapılacak en güzel şey. o günlük kiralık evi kimden tuttuysa onun hakkında acilen yasal işlem başlatılmalı. belki bu şerefsizin bilgisayar, hardisk, sitelerdeki hesaplarında vs. böyle yüzlercesi vardır, daha kaç kişiyi böyle mağdur etmiştir. çünkü arkadaşınıza yapan başkalarına da yapmıştır, insanlar utandıkları için karakola savcılığa vs. gidemiyorlar, zor bir durum. böyle adilerde rahat rahat yüzlerce video topluyor. bu bana göre cinsel bir hastalık. bazen yasalarla çözülemeyince işleri farklı yolla çözenlerde oluyor, tavsiye etmiyorum!..