bende konu açacaktım, açıldığı iyi olmuş.
konuyla ilgili biraz daha araştırma yapayım tam görüşümü öyle paylaşacağım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:16:23 -->-> Daha önceki mesaj 14:10:14 --
Adam çok profesyonel bir konu hazırlamış ve insanlarda bunda in fayda sağlamış. Konu sahibi bu işten elbette para kazanacak, milletin zoruna gidiyorsa. Alma kardeşim, git araştır kendin bul. Ne ayı insanlar var ya, herşey beleş olsun. Ohhh ne güzel hayat.
yalnız siz konuyu yanlış anlamışsınız.
konuyu açan şahsiyet, konu içerisinde defalarca benim bu işten hiçbir çıkarım yok bu işi Allah rızası için yapıyorum diyor. DonanımHaber yönetiminden gelen açıklamada ise, Murat isimli şahsı işe aldıklarını, o konuda yeni ürünlerin bulması ve paylaşması için SGK'lı olarak donanımhaber şirketinde işe başladığı yönünde açıklama geldi. Aff linkleri ise donanımhaber'in aff linki. Ek olarak konuya gelen tüm farklı aff'li linkler siliniyor ve mevcut linklerin aff linki olduğunu söyleyen üyeler forumdan banlanıyor, zaten olaylarda bundan sonra patlak veriyor.
yoksa faydalı bir konudan aff li link cıkmanın donanımhaber'i bilemem de r10'dan kimsenin karşı cıkacağını sanmam.