Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunun. İyi bir avukat tutun. Kaybettiğiniz zaman için tazminat talebinde bulunun. Mevcut fiyat ile aldığınız fiyat arasında 650 lira fark var. 3900 TL eder bu. Hem bunu talep edin hem de ekstra tazminat talep edin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:23:18 -->-> Daha önceki mesaj 11:22:46 --

Vatan Bilgisayar'dan online olarak alabilirsiniz.
Yıllardır alışveriş yapıyordum hiç sorun yaşamadım ama ilk kez bu konuda yaşadım. Anlıyorum ekran kartı anlamında sorun var fakat stoksuz üründen satıp binlerce lirayı hesaplarına alıp paramızı işletiyorlar o zaman.

Mahkeme süreci uzun sürecek gibi görünüyor ama kesin olarak hakkımı alacağımı bilsem direk o yola başvuracağım.

Günlük rutin olarak sadece müşteri temsilcileri kayıt alıyor yaptıkları hiç birşey yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:31:21 -->-> Daha önceki mesaj 11:29:23 --

Bunun yanında bir de, hepsiburada da sipariş sürecinde kabul ettiğimiz sözleşme var. O sözleşmeden dolayı mahkemede kendilerini haklı gösterme olasılıkları da çok yüksek değil mi?