Bakanlık kararıyla artık km ve bazı bilgiler görüntülenemiyor. İki yolunuz var;
1- Adamdan eski muayene evraklarını istersiniz (bir yıl önceki km ile şimdini kıyaslarsınız yada yüksek mi düşük mü bakarsınız)
2- Serviste bakımları yapılmışsa expertizi mutlaka serviste yaptırın. Baştan adamla konuşun eğer söylediğinden farklı birşey yoksa masraf benim varsa masrafa karışmam diye zaten bunu kabul eden adamdan araba alınır.

https://www.r10.net/off-topic/1737415...lim-sizce.html konumda bizim de başımıza geldi. Muayene de ortaya çıktı arabayı 6 bin daha binsem gözükmeyecek. km düşürmek suç. benim elimde sahibinden.com ve muayene evrağı delil olarak var orda sorun yok fakat bu gibi delil olmayanlar km düşürülmesini ispat edemiyor. adam çamura yatar her türlü ben yapmadım sen yapmışsındır diyebilir. Satın alma tarihinden önceki hemen herşey karşı tarafı kapsar.

Bir de yeni yasa çıktı yada çıkacak ikinci el araç alanları koruyan bir kanun maddesi. Araştırın derim.

Son olarak bu iş şans işi, galeriden alıyorsan her türlü hileyi yaparlar. Şahıstan alıyorsan biraz daha şanslısın.