Bende uzun süredir avukatım. Sizin o 5 yıllık dediğiniz Avukat 100 TL'ye dilekçe yazmış ise o onun ayıbı. Siz hatırlar mısınız bilmiyorum ama eskiden hosting bölümünde aşırı fiyat düşüren ama sonraları saçma durumlara düşen hosting firmacıkları vardı. Bu arkadaşta biraz avukatcık kanattimce. Meslek etiği denen bir şey var.
Ben ne adamlar biliyorum 1000 TL vermemek için avukat tutmayan, başına bir iş geldiğinde yandım avukat bey kurtar

Ve binlerce liralık zararlar.
Size tavsiyem oturun siz yazın dilekçenizi, eğer özelden o avukat arkadaşın adını da paylaşırsanız benimle kendisine ulaşıp meslek etiğinden bahsetmek isterim.
Saygılarımla.
Av. Onur YILDIRIM
hocam 1000tl lik dilekceyle 100tl arasindaki farki bana aciklarmisin cok merak ediyorum.
etik olan şey sizin 1000tl almanızmı ? yoksa vatandaşlara en uygun fiyati vermekmi ?
herkez kendi cebine göre tutuyor avukatini. 1000tl istiyende var 100tl istiyende serbest piyasa, tabi avukatligida piyasa olarak yorumluyorum kusura bakmayin ama bunu yapan sizler avukatlarsiniz. resmen dilekceye 1000tl vermedim diye etik dişi oldu adam adam demekki hakki olanini istiyor fazlasini degil.
saygilarimla İNSAN OGUZCAN AKSOY.