Hocam teknoloji editörlüğü yapabilir misin?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba hocam. Oncelikle tesekkur ederim ilginiz icin. Gunluk olarak haberleri takip etmekten daha ileride biri degilim. Sorunuzun cevabi biraz da hangi dalinda olduguna bagli. Mesela oyun iceriklerine cok uzagim. Uygun bir vaktinizde pm ile detayli bilgi verirseniz cok mutlu olurum. Ben de ona gore bir cevap verebilirim.
Bende ilk başta ne yapmam gerektiğini bulurken aynı sorunları yaşamıştım. Sana tavsiyem bir haber sitesine başvuru yapman. Şuan internette aklına gelebilecek her türlü haber sitesi editör arıyor. Burada da arkadaşların belirttiği gibi bütün şartlar sağlanıyor. Ben İstanbul'da böyle başlamıştım para kazanmaya. Şuan halen öğrenciyim ama kendi işim var.
Haber yazmak konusunda bilgi sahibi olmak istersen de yine yardımcı oluruz ama İstanbul'da yaşamak konusundaki fikirlerini tekrar gözden geçirmeni isterim.
Merhaba, oneriniz icin cok tesekkur ederim. Mutlaka goz onunde bulunduracagim.
Istanbulda 24 senedir yasiyorum,Seneye Kpss'ye girecegim. Sonuclanmasi, tercihi vs. derken en az 2 yıl, burada duzenimi bozmadan idare edebilecegim bir is bulmam gerekiyor.
Tabii yine de kalmak gibi bir zorunlulugum yok. Herhangi bir yerde is bulursam giderim.
Tesekkur ederim fikirleriniz ve onerileriniz icin.