gultepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakan hoca sağolsun site önerisi bile yapıyor. müşterinin istediiği siteyi ösylüyorsun alt yapısı uygun siteyi sana söylüyor

5 site aldım valla emeğiyle çok para kazandım.

Allah kolay versin.

Ofisimo.com un yeni tasarımı çok güzel.. demoincele olayı zaten güzel bir fikir....

selametle
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Ürün satışından daha çok müşteri memnuniyetine daha çok özen göstermeye çalışıyoruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:42:32 -->-> Daha önceki mesaj 01:40:43 --

kadersiz35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne tür kampanya var hocam özelden mesaj atarsanız sevinirim.
Merhaba

Ara ara çeşitli kampanyalarımız olmaktadır. Kampanyalarımızı ve duyurularımızı sitemizin blog sayfasından takip edebilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:54:36 -->-> Daha önceki mesaj 01:42:32 --

aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 tane inşaat scripti almıştım. Şuan sorunsuz kullanıyor site sahibi..

Çok script alan birisi değilim genelde kendimiz yapıyoruz ondan mı bilmiyorum ama kısıtlı bir paneli vardı. Bazı şeyleri kendimiz müdahale ederek değiştirmiş ve eklemiştik. Yanlış hatırlamıyorsam menülereine felan çok müdahale edemiyorduk demo dakinden fazlasını yapmak pek kolay olmuyordu..

Yapacağınız site çok teferruatlı bir site olmayacaksa fiyatlara göre iyi scriptler..
Sanırım versiyon 2.5 olan paketten almıştınız. Sitemizde dikkat ederseniz her pakette versiyon yazmaktadır. v3.0 ve v3,5 olan paketlerde site menüsü ve bloklar dinamik yapıya sahiptir.
Versiyon 3.5 olan paketlerde ayriyeten Dinamik dil özelliği mevcuttur.