Merhabalar, bu konuyu açmadan önce çok düşündüm. Eğer devasa bir haksızlığa uğramasaydım unutur geçerdim. Ama ytparada yaşadıklarım unutulur cinsten değil.

Şimdi konuyu kısaca özetleyeyim. Ben 3-4 ay önce ytparada üyelik açtım davetiye aldım onaylandım falan. İlk nickim "sevideo82" idi. Sonra bir arkadaşım bir satış konusu açtı, konu ikimize aitti. İletişim olarak benim skype adresim verildi konu da. Sırf skype adresi konu sahibine değil de bana ait olduğu için multi damgası yedim ve banlandım. Tabi aslında multi diye bir şey yok. Sadece skype bana ait olduğu için "konu sahibi kendi skype adresini vermeli, bu yüzden süresiz ban" deyip geçtiler. Süresiz ban yedim. Bu kadar kararlı ve haksız ban yememin asıl sebebi de şu büyük ihtimalle. Klausner12 diye bir ergen var ****** da. Muhtemelen ya torpilli ya da akraba falan. Çünkü o ısrarla bana multi deyip duruyordu. Seni banlatıcam deyip duruyordu. İstediğini de yaptırdı.

Hadi bunu kabullendik geçtik. Yeni bir üyelik açtım nickim "ozguncocuk" . Daha 1 hafta falan oldu hatta. Bunu da birisi davetiye gönderdi onaylattırdım. Bu klausner12 adındaki ergen yine geldi, "sen yine mi burdasın, ne işin var burda, banlandın" diye yorum yazdı. Ve bu sefer de onaylı hesabım onaysıza düşürüldü. Yani tekrar davetiye almam gerek forumdan yararlanabilmem için. Ve ortada hiç bir sebep yok.

Ytparayı bi kaç aydır biliyorum sadece ve çevreden duyduklarıma göre ****** iyice kendini "bozmuş" Bence de bozmuş. Baksanıza ergenin biri gelip banlandın diye göz dağı veriyor ve dediğini yaptırıyor. Normal şartlarda bana ban koymak doğru olsa bile o kişiyi de seviyesizlikten en azından uyarmak gerek. Ama yok bu şahsiyet torpilkli olmalı ki kafasına göre forumda takılıyor.

Neyse, sonuca gelecek olursak : ****** forumda işsiz güçsüz olanlar böyle insanlarla uğraşıp banlattırma derdine düşmüşler. İşsizlik zordur. Allah kimseyi işsiz bırakmasın. Hakikaten acayip saçmalıklar yaptırabiliyor işsizlik.

Yazıyı baştan sona kadar okuyanlara çok teşekkür edrim. "Boşuna okudum" diyenlere de kusura bakmayın diyorum, hakkınızı helal edin. Tekrar kusura bakmayın. Herkese hayırlı, insanlıklarla dolu forumlar dilerim.

Not : Bu tarz konular yasaksa admilerden de özür diliyorum.