İlgili siteyi inceledim her bağış hemen hemen dini eğitim alan öğrencilere gitmiş veya dini eğitim veren (yersen) kurumlara gitmiş gibi gözüküyor. Bu ülkeye bu kadar din yeterince fazla, bu ülkenin bilime, teknolojiye ihtiyacı var. X kişisi din eğitimi ala ala sapıklaşıyor, ülkenin kurucu liderlerinin heykellerine saldırıyor. Kendi kızını helalmiş gibi görüyor ilişkiye giriyor, tamam bu salakları geçtim lakin bizim şuan ki silahlarımızın tamamı dışa bağlı, bir savaş çıksa yazılımsal olarak silahlarımıza - araçlarımıza engel koyabiliyorlar.
Dini bir süre kenara bırakalım; bilimle, teknolojiyle, uzayla uğraşan gençleri bulup bunları destekleyelim bunlar bizlerin geleceğidir diye düşünüyorum. Ne bileyim, ırkımızı savunan, Türk ırkı için bir şeyler yapmaya çalışan sürekli kendilerini Türk ırkını yüceltmek için geliştiren gençlere destek verelim.
Gerçek ihtiyaç sahiplerini bulup onlara destek verelim, bunların durumları bizden daha iyi. Kendi çevremden örnek vereğim; Liseden tanıdığım biri, Mahmut efendi ve Cübbeli taraftaları. Bende onlar gibi olacam diyerek bağış topluyor, oysaki bu arkadaşın giymiş olduğu cübbenin fiyatı en az 125TL başına taktığı sarık kaliteli olsun kafama tam otursun terletmesin kumaşı güzel olsun diye 90-100TL para veriyor. Her şeyi geçtim, sakallarını özel berbere düzelttiriyor ve saç - sakal tıraşına 25TL para veriyor. Ben 5TL kar edecem diye kendi berberime "saçımı yıkama abi evde duşa giricem" diye yalan söylemekten artık utanır oldum.
Bırakın şu kişilere destek olmaya, ileri görüşlü olun. Türk ırkının gelişmesi için bir şeyler yapın, araplaşmayın. Türkçü olun, Turancı olun.
Güzel yazmışsınız, ayakta alkışlıyorum gerçekten hocam.