MERHABA, Birkaç soru sorak istiyorum,
1-Ben temayı snırsız sitemd ekullanmak için aldım.Şimdi sınırsız sitemde kullanamayacak mıyım?
2-1.5 güncellemesini alıp alamama konusunda ve domain sınırı konusunu cevaplayabilir misiniz?
Benim bildiğim yanlış hatırlamıyorsam GÜNCELLEMELER ÜCRETSİZDİ?
Tekrar temanın son hali için teşekkür eder, ellerinize kollarınıza sağlık dileklerimi sunarım.
Merhaba, öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

1- Evet, 1.4 sürümü sınırsız lisans şeklinde satılıyordu ve hala sınırsız sitenizde kullanabilirsiniz bu konuda bir kısıtlama bulunmamaktadır.
2- 1.5 güncellemesinde bilinen hatalar giderildi, 3-4 aylık bir çalışma ile tema daha gelişmiş hale geldi. 1.5 sürümünden itibaren tema tek domaine lisans şeklinde satılacaktır ve 1.5 e güncellemek isteyen müşterilerimiz belirttiği domain için lisansını alacaktır.
Güncellemeler ücretli idi, 1.4 sürümünü ***** olarak dağıtan şahıslar bulunduğu için 10TL gibi bir güncelleme ücreti konulmuştu.
Temayı Mart ayından (biz devralmadan) önce satın alan kişiler 10TL ödeyerek 1.5 e güncelleme yapabiliyor ve belirttiği tek domainde temayı kullanabiliyor.
Temayı Mart ayından sonra alan kişiler ise ücretsiz bir şekilde güncellemeyi alabiliyorlar zaten, gerekli mail güncelleme yayınlandığı gün herkese gönderildi.
1.5 ten sonraki tüm güncellemeler, tüm müşterilerimize ücretsizdir.