lokman3434 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kategori fazla ise hitin az olur. Özellikle her kategori diyorsan rekabet ortamın çok kızgın. Benimde çok kategorili bir sitem var. Özgün siteyi olarak doldurmak ciddi bir ekip işi
Katılıyorum rekabet ortamam fazla ve sağlam siteler, şey olarak da düşündüm ilk önce bir kaç kategori ile hedeflerim ve onlardan hitlenme alınca da diğer kategorileri de eklemeye başlarım hocam.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:33:18 -->-> Daha önceki mesaj 11:30:24 --

hllzn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5,6 sene önce ziyaretçi çekmek daha kolaydı. Her kategori dediğin haber sitesinden başka bir şey değil ve şuan o sektörde rakiplerin şampiyonlar liginde. Forum işi güzel, bence tekrar deneyebilirsin. Forumlar seviliyor halkımızca. Ama o da ekip işi, tek kişi ne kadar ilerleyebilir tartışılır. Bol şans dostum
Haber sitelerini oldum olası sevmem girdiğim gibi çıkasım geliyor oyüzden sitemde haber asla bulundurmam, şu kategorileri barındırmayı düşünüyorum; Kadın, Sağlık, Oyun, Sinema, Magazin, Webmaster vs. ^-^

Ek olarak dediğiniz gibi o zamanlar ziyaretçi çekmek çok kolaydı. Öyleki 1 aylık forum sitemden 10k hit alıyordum Seo vs. hiç birşey bilmeksizin google açtığım konularda hemen önümü açıyordu.

Bakalım hayırlısı olsun..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:34:21 -->-> Daha önceki mesaj 11:33:18 --

jumaru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O herden birini seçip başla halledebilirsen sırası ile diğerlerini oyuna dahil edersin.
Fikriniz için çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi başlayacağım. Hedeflediğim kategoririn site sayılarına ve aranma hacmine göre öncelik sıralaması yapacağım..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:39:14 -->-> Daha önceki mesaj 11:34:21 --

AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kahvede her şey ile ilgili bilgisi olduğunu zannedip, herkese akıl vermeye çalışan ama hiçbir konuda uzman olmayıp söylediklerini kimsenin önem vermeyip ciddiye almadığı bir kişi gibi bir siteniz olmuş olur.
Bir bakıma öyle ama çöp çerez her konu olmayacak. Kaliteli kategoriler ve kaliteli içerikler diye düşünmekteyim hocam.