siz organik arama sonuçları için sormuşsunuz ama şöyle bir tavsiyem olacak; site adı markalaşmaya uygun.. markalaşmak çok kolay bir iş değil elbette ama gelen ziyaretçiyi tutabilir ve geri döndürebilirseniz, zaman içerisinde gayet mümkün. Site göze de güzel gözüküyor. Ben sizin yerinizde olsam, içeriklerin konuları açısından bu kadar dağılmak yerine, daha spesifik bir alanda içerik girip, bu site için organikten önce sosyal medya hitine yönelirim. Sosyal medyada paylaşılan tanınmaya başlanan bir site olabilirse, hem geri dönen ziyaretçi, hem sitede kalma süresi gibi faktörlerde gelişme olacağı için, organik sonuçlarınızda da yükselme olacaktır.
Kendi adıma, konu içeriği bu kadar geniş siteleri pek sevemiyorum. Direk site adresi yazarak geri dönmem için ya da birden çok sayfa gezmem için bir sebep sunmuyorlar.
Google, siteleri belirli konularda alaka düzeyi boyutunda kendi içinde kategorilendirir o yüzden de genel ve dağınık sitelerin organik aramalarda özellikle yüksek volümlü ve rekabetli kelimelerde sıralama alması imkansız olmasa da çok daha zordur.. Eğer siz whatsapp hakkında bir siteyseniz, ortalama bir yazıyla, ortalama bir onpage seo, bir kaç tane orta kalite backlink v.b. gibi etkenlerle, rekabeti de yine orta düzey olan bir kelimede, sizden çok daha iyi optimize edilmiş ama genel blog olan bir websitesini ÇOĞUNLUKLA geçebilirsiniz..
Genel blogların da yine önemli bir kısmı, o ya da bu şekilde google ın gözünde, bazı zamanlar site sahibinin kontrolünde olmaksızın kategorilendirir ve o spesifik konu üstüne yazdığınız makaleler diğerlerine göre daha fazla performans gösterir.
Sadece tek bir konu üzerinde yoğunlaşmasanız da, en azından sitenizin hangi konularda daha çok kabul gördüğünü ve daha iyi performans gösterdiği tespit ederek, o konulara ağırlık vermelisiniz.
whatsapp örneğini de spesifik olarak sizin siteniz için verdim. Deneyin göreceksiniz.
Whatsapp ile ilgili uzujn kuyruk bir kelime seçin, site içi optimizasyon kurallarına uygun 500-600 kelimelik bir makale yazın - title tagi, descriptionuı, url adı v.s. hepsi optimize olsun. Ve makalenizi indexlettirin.
Ardından, trafik alan diğer whatsapp makalelerinden, site içi yeni makalenize link çıkışı yapın anahtar kelimeden.
İlk sayfadan giriş yaptığınızı kısa süre içerisinde de ilk 3 e girdiğinizi göreceksiniz.
Çok uzattım kusura bakmayın

Bugün uzatma günüm..
( Hemen bir düzeltme yapmak istiyorum. Sitenizin neredeyse hiç backlinki ve domain gücü olmadığı için ilk 3 e giremeebilirsiniz.. ama girebilirsiniz de

ama zamanla, yavaş yavaş domaini de geliştirince, çok daha kolay sıralama alırsınız )