Eşimle yolda yürürken birisi laf atsa birisi baksa hiçbirşey yapmam, yaptığında sen suçlusun, şikayette bulunduğunda hiçbirşey olmayacak o yüzden dokunma dışındaki şeylere göz yummak gerekiyor. Bakın ben Macaristan'da yaşıyorum, eşim burada mini etek de giyer şort da. Kimsenin 1 kere bile ne baktığını gördüm ne de laf attığını. Eğitim dışında bence bu olay. Çünkü Macaristan avrupa birliğinde olmasına rağmen eğitim seviyesi o kadar üst düzey bir ülke değil. Bu bence tamamen kadın ile erkeğin ayrı birşey gibi gösterilmesinden kaynaklı. kadın ve erkek ne zaman sadece insan olarak gözükürse o zaman sorun çözülür. Kadını obje, erkeği cüzdan olarak görmekten vazgeçildiği an bu olay çözülür.
Örnek burada bir sitede oturuyorum, kadınlar o kadar rahat ki tanga ile güneşleniyorlar balkonda ve eşime ilginç geliyor bana gelmiyor. Eşim kadını izliyor benim dikkatimi çekmiyor bile. İnsanların özel hayatına saygı duymak lazım. Bir kadın eşin olmadığı sürece kardeşim, anam, bacım olarak sayman gerekir diye düşünüyorum. Şeytan bu aklına bin türlü şey getirir insan aklına ama nefsine hakim olması gerekli insanların. Adrina Lima ile bi tane Türk arkadaşın haberi çıkıyor, yapılan yorumlara bakıyorum, insanların insanlara saygısı kalmamış. Sizde girin bakın yorumlara sizin eşinize, sevgilinize öyle laflar atılsa atom bombası atıp insanları katledersiniz.