Bizim işyeri trafiğe yakın tam karşımızda büyük bir göbek var. Sürekli kazalar oluyor kavgalar oluyor bazıları komik bazıları trajik... bir araba göbeği dönerken arka tarafta ki çocuk arabadan düşüyor, Allah o esnada arkadan araba gelmiyor 5-10 metre sonra araba duruyor çocuk yerinden kalkıp hızla araba gidip eski yerine oturuyor

Geçenlerde de bir kaza olmustu. Bizim Urfa'da genelde herkes kabadaydır. Önce inip arabaya baktılar tartıştılar suç senin benim vs trafik polisini çağırdılar. Bir Tanesinin akrabaları geldi herif kabadayı olmaz mi hemen, karşıda ki de tepkisi gösterdi baktım gitti arabadan sopasını çıkardı akrabaları da var korkmuyor. Eee urfa da akrabadan çoğu ne bir telefonlar 10 içerisinde adam yığarsın. Neyse ki orada ki vatandaşlar olayın buyumesini engelledi sopasını çıkaran önce gösterdi sonra efendi efendi yerine koydu.

Benim hatırladığım tartışmalar bir kaç tane bar genelde sinirle kalkıyorum sonra derin nefes alarak sağlıklı bir şekilde sonuçlarını düşünüyorum. Ya ben alttan alıyorum yada karşıda ki öyle sağ salim geçiyor.

Geçenlerde çarşıda hareket halindeyken trafik Işık'larına geldik Kirmizi yandı ben durdum arkada bir motorsikletli vardı filanta, frene asıldı ama kurturamadi geldi beni arabaya arkadan vurdu bende aynadan izliyorum. Adam gözlük giymişti kafası cama gelecekti gözlükten dolayı yüzünü çevirdi bir cama yapışması vardı ki sinirlenmem gerekirken gülmeye başladım indim arabadan adama birşeyin var mi diye sordum yok dedi, benim arabaya baktım tampon 1-2 cm kırık oluşmuş, cam altında da kaporta içeri girmişti önemli değildi cana geleceğine mala gelsin dedim adamın da iyi olduğuna karar verdikten Sonra arabama atlayıp yoluma devam ettim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi