''Sizler hala devam ediyor musunuz para kazanması açık videoya izlenim göndermeye? herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?'' bu cümlenize istinaden verilecek cevap;
-Evet yaşadım siz göndermeyin izlenim..
-Hayır yaşamadım izlenim gönderip para kazanabilirsiniz..
Durum böyleyken yazdıklarınız çelişkili geliyor bana..Zaten herkes de sorunuza istinaden bu cevapları çıkarmışlardır.Ayrıca karalama yapacak olsam emin olun kibar ve naif bir dille yazmazdım

Bu kadar detaylı açıklamanızı ilk yorumunuzda yapsaydınız bende bu soruları size sormazdım.Neyse daha fazla uzatıp sizinle uğraşırmış gibi gözüküp sowell hocamın konusunu baltalıyor gibi gözükmem istemem ama siz istiyorsanız devam edin iyi forumlar..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:56:11 -->-> Daha önceki mesaj 13:52:22 --
son olarak şunu da ekliyeyim bu konu ytmonster hesabı hakkında detaylı bilgilendirme konusu iken burada başkasının başlığında ytmonster hesabı satmak ne kadar doğru bunuda düşünün derim..iyi forumlar...
Valla Hocam görende ülkeyi falan ayağa kaldırıyorum sanır

Sattığım fiyatlara bakarsanız fazlasıyla uygun olduğunu görürsünüz. Ayrıca satmasamda benim için çok sorun değil kullanıyorum zaten. Bu kadar abartmanıza şaşırdım doğrusu.