hocam merhabalar; öncelikle yukarıda benden önce yorum yapıp, seo konusunu küçümseyen arkadaşlar, adwordse yönlendiren arkadaşların, para kazanmak için hiç adwords kullanmadıklarını düşünüyorum. Bugün en kötü hizmet sektöründe günlük 100tl vermeden doğru dürüst dönüş alınmıyor. Adwords destekleyici olabilir ama tek başına size para kazandırmaz, paranızı Amerikaya sürekli gönderip durursunuz.
Gelelim toplu sms sektöründeki seo konusuna; bu sektör rekabetin oldukça yoğun olduğu ve kısa zamanda az emekle ilk sayfaya gelinebilecek bir sektör değildir. Aynı zamanda bu işi izinli ve lisanslı olarak yapmanız gerekiyor, aksi takdirde hosting firmasına verilmiş bilgiler üzerinden ulaşılan kişiye mahkeme açılıyor, izinsiz toplu sms ile ilgili..
Özgün ve doğru kullanılmış zengin içerik, doğru yapılandırılmış iç seo ayarları ardından, 6 aya yayılacak iç ve dış seo çalışmaları ile toplu sms kelimesinde sonuç alabilirsiniz. Profesyonel destek bu sektörde şarttır, kendiniz maalesef sonuç alamazsınız. Ama okuyup deneyeyim, doğru işler yapayım derseniz bi deneyin, tecrübi olarak söylüyorum ilk 100 içerisine bile girmeniz kendi başınıza zor olacaktır.
Profesyonel destek konusunda da, sözleşme yapayım gerekirse 10bin vereyim demişsiniz, sakın ha böyle bişey yapmayın çünkü insanlar bu devirde çeklerin senetlerin bile karşılığını alamıyor, siz sözleşmeyi yerine getirmedi diye seo firmalarından peşin paranızı geriye biraz zor alırsınız.
Ben müşterilerimi korumak ve kendi farkımı göstermek adına bir yöntem buldum başarı odaklı çalışıyorum.
ilk 300e girince bir kısmını, ilk 100e girince bir kısmını, ilk 30 ve ilk 10 da bir kısmını alıp başardıkça ödeme alma gibi bir metot geliştirdim. Diğer firmalar bunu kabul ediyorsa benzer bir yöntemle çalışın derim..
İyi çalışmalar dilerim.