John adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim çoluk çocuk muhabbetleri bunlar. Amacınızın Beşiktaş'ın başarısız olması olduğu kabak gibi ortada. Hepimiz Milli takımın başarılı olmasını isteriz fakat sorun teknik direktörün yanlış kişi olması değil, yönetim ve sistemin yanlış olması. Hak eden herkes hakkıyla başarılı olsun biz bunu geçmişte de, şimdi de istiyoruz. Gs'ye 50 tane F.Terim gelse yine bir cacık olmaz. Komple yönetimin ve vizyonun değişmesi lazım. Siz bu çukurdan nasıl çıkarız diye düşünmüyorsunuz, rakiplerimizi de nasıl çukura düşürebiliriz diye düşünüyorsunuz. Rakiplerimiz de çukura düşsün ki bizi geçmesin zihniyetiyle bu ülkeye tarihte sadece 1 sene avrupa kupası gelmiş. Elalem o kupaları hobi olarak alıyor. Adamlar liginde ilk 4'e giremiyor, Ş. ligine katılmak için avrupa kupası alıyor üst üste. Biz nelerin derdindeyiz yav.
Soruma cevap verseydin keşke. Mantıklı konuşana cevap vereceğim demişsin ama sen mantıklı konuşmuyorsun.
Beşiktaş'ın önü kesilecek neyi var onu anlamadım. 2 yıl üst üste şampiyon olan takım uzay takımı falan oluyor da bizim mi haberimiz yok. Bu yıl yapılan 4 hazırlık maçında da galip gelememiş bir takımın önünün kesilmesi nedir? Parasızlıktan transfer yapmakta zorlanan bir takımın mı önü kesilecek?

Dostum ağır Beşiktaş fanatiğisin biliyorum. Ama birileriyle tartışırken fanatikliği kenara bırakıp cevap ver. Madem önünüz kesiliyor 3 yıl önce Galatasaray'a aynı muamele yapılırken neden sesin çıkmıyordu? 2012-2014 arasındaki Galatasaray maçlarında postların vardı iyi hatırlıyorum. Her maçta hakemleri öne sürüp bir şeyler söylerdin. Şimdi hiç bu konularda sesin çıkmıyor 2 yıldır şampiyon oluyorsunuz diye. Hani senin deyimin ile tarihi boyunca kollanan Galatasaray siz şampiyon olurken kollanmıyor muydu? Neden dile getirmedin hiç?

Samimi olalım biraz. Bak ben açık sözlü birisiyim. Şenol Güneş'e teklif yapılmasından haz aldım. Aynısını Aykut Kocaman'a da yapsalar haz alırım. Bizim önümüzü nasıl kestiler ise rakibinde kesmelerini isterim. Türkiye'de işler böyle. Etme bulma dünyası. Zamanında diğer camialar böyle yaparsa gün gelir devran döner. Ağlamanın zırlamanın manası yok.

Söylediklerin hiç samimi değil. Yok birbirimizin önünü kesmeye çalışmayalım falan. Öyle niyetin olsa haksızlık varken bu konuda konuşurdun.