Bence gayet mantıklı bir düşünce adam siteyi alacak kişinin iyiliğini düşünüyor heryerde olduğu gibi art niyetli kişiler bizlerin içerisindede var belki site adresini alıp sitenin kopyasını oluşturacak böyle bir önlem almış iyide etmiş. Akılıca.
Siteyi satan arkadaş dilediği bilgiyi talep etmekte serbest tabi ki. Kimse karışamaz. Pm isteyen arkadaş da biraz kabaca çıkışmış ama ben de genel olarak anlamsız buluyorum bu işi.
Aylık 5K hatta 20k adsense geliri olan 100 tane siteyi 15 dk içerisinde bulabiliriz zaten. Site adresi görerek kopyalanıp aynı randıman alınabilseydi şayet, hiç bir site ayakta kalamaz, bir gün biri parayı götürür, öteki gün bir diğeri götürürdü.
Bir de bankadaki hesabı görmeyi talep etmeyi de biraz gereksiz buldum. Yine satışı yapan arkadaşın takdiridir elbette ama ben 5000 tl sabit getiri elde etmek için, aklıma yatarsa aracımı satacak olabilirim, kredi kullanacak olabilirim v.s. Kişilerin nakit paraları o anda olmaması, o işe yatırım yapamayacakları manasına gelmiyor.
Adresi açık açık paylaşsın diye bir önerim yok zaten ama belirli kurallar çerçevesinde paylaşmak yerine, kişiye göre muamele de edebilir tabi ki ama belki öyle yapıyordur onu da bilemiyoruz

Yani yazdıklarım direkt olarak konu sahibi arkadaşa değil de, konu hakkındaki genel düşüncelerimdir.