Türkiye'nin en zeki, ahlâklı ve işini iyi yapan T.Direktörü Şenol Güneş olduğu için 1. isim olarak düşünülmesi oldukça normal. Ama Milli takımın başına geçmesini isteyenler Milli takımın başarılı olması için değil, Beşiktaş'ın başarısız olmasını ve asla yetişemeyeceklerini anladıkları için bu kolpalar.
Şenol Güneş ve Fikret Orman oldukça zeki insanlar, bir alt kademe zekâlara asla yenilmezler.
Hepimiz isteriz Milli takımın başarılı olmasını ama bu sadece T.direktörle olacak iş değil. Tepeden tırnağa yönetim ve sistem değişmeli.
Valla hocam bunu inanarak mı söyledin bilmiyorum? Beşiktaş yetişilemeyecek ne başarısı var ki kolpa olsunlar.
Artı olarak belki Galatasaray şampiyonlar ligi nde bir önceki sezon çeyrek final oynamışken ve daha iyi başarı elde edecekken araya girip fatih terim i almadılar mı? o zaman neredeydiniz?
Artı olarak bugün RTE Şenol Güneş'i arasın anında milli takıma geçmezse başka da birşey demem yani..
Evet federasyon ve sistem baştan aşağı değişmeli. Buna sonuna kadar katılıyorum. Yapamadıkları ortada yani.
Ayrıca iki yüzlülük nedir?