tatilmekan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin. Peki hastalığınız net bulundu mu. Bulundu ise nerede bulundu. Bilgi verir misiniz.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amin. Allah razı olsun hocam. Net olarak bulunduğunu söylemem sadece tahmin edildi ve ilaç tedavisine başlandı. Sonuçlarım çıktı ama ne olduğunu anlayamadıkları için 1 ay sonrasına randevu verdiler. Tedavi gördüğüm yer Marmara Üniversitesiydi.

Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam, geçtiğimiz yıl genç yaşta annemi kaybettim pankreatit hastalık yüzünden. ve öncesinde 5 ay öncesi chec up yaptırmıştık bir hastanede. oyuzden katılıyorum. sağlık sektöründe kasapların elindeyiz!
Sağolasın hocam. Çok kötü bir şey bu hastalık çok üzüldüm.. Başın sağolsun. Allah sabır versin. Her şeyin bir gün hesabı sorulacak hocam. O zamana kadar beklemeliyiz sanırım. Elimizden bir şey gelmiyor.