Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya 12000 TL fiyat istiyor ona birşey demiyorum mal kendinin bir şey diyemeyiz.

Bu şekilde aylık 2000TL falan alamaz.

2000-5000TL arası kazanıyorum diye yalan söylüyor.

Baktı kazançlar düştü, ethereum yüksekken ve kazım zorluğu azken sistemin parasını çıkarttı şimdi de elden çıkartıp kâr etmek istiyor.

2000-5000 arası diyor ki birisine kakalasın.

imkanı yok 5 kartla 150 mhs ile 2000 lira almasının.

3 tane özel mesaj attım skype ekledim cevap hala yok. basbaya umut tacirliği yapıp kandırıyor insanı, satıp kurtulacak amacı bu.
Hocam farkettiysen zaten ben sattığı fiyata bişi demedim. Seninde dedigin gibi mal kendisinin istediği fiyata satar ona kimse karışmaz sadece yorum yaparsın o da istersen yaparsın.

ama bir mal satarken şu vardır. Kazandırdığını söylüyorsan kanıtlaman lazım ki bir mal ortada ve ona göre kazançları kendisi kanıtlamasını bıraktım hesaplayabilir anlayan kişiler anlamayan zaten hesaplayamaz ama bunun içinde yorumları ister istemez göz ardı etmek durumundadır.

Yanlış bir bilgilendirme varsa ki bu belki ben alacağım buna göre hesabını yapıp soruyorum diyorum ki fazla fazla hesapladım herşeyi 2 katı yaptım normal şartlarda maksimum kazanacağı rakam 1600 TL 'dir aylık ki en maksimumu ama ben yine 2k TL olarak kazanç sağladım aylık

hangi koinini kazarsan kaz kazanç çok değişmez

Ha şu vardır .

mesela bytecoin kazıyordur. mesela o ay kazancı normal şartlarda bytecoin hesabı 1000-1500 TL ediyordur da arkadaş bozmamışdır. O anda pump denk gelir kazanç 2 ye yada 3 e katlar ama bu 1 defeya mahsus olur yada 2 defa denk gelir

sonrasında kazanç yine dump yiyince normale döner bu sürekli kazanç değildir. Bu tamamen şans işidir.