Başıma şöyle bir olay gelmişti.

Tekirdağ'dan İstanbul'a doğru gidiyoruz ailecek. Yolda da trafik var. Acayip yorgundum. Çektim sağa emniyet şeridine. Arabayı babama verdim. Babam sinyal verdi tekrar yola girecek. Kimse yol vermiyor tabi. (Ülkemizin genel problemi)
Neyse en sonunda boşluk bulduk yavaştan giriyoruz (boşluk dediğim arkadaki araba baya geride). Arka camında Osmanlı tuğrası olan beyaz Doblo geride baya. Gireceğimizi görünce gaza bastı. Bizde inat ettik. Zorla aldık yolu adamdan. Millet yol vermiyor sabahtan beri çünkü.

Bu ******** önümüze kırdı durdu camı açtı küfür ediyor. Bizde küfür ettik. Bu arada arabada ki adamda beyaz atletli göbekli kıllı birisi. Ailesi var bide yanında.
İndi arabadan sopayla bizim arabaya yürüyor. Sanırım bu kişi bizim emniyet şeridinden gittiğimizi sandı. Annemde var arabada. Emniyet şeridinden gitmiyorduk diye bağırdı kaç kere.
Bunlar yaşanırken önde başka araba durdu oda üstümüze yürüdü. Sanırım bunların akrabasıydı. Hala emin değilim.
Biz arabadan inmedik inersek gerçekten adamın yüzünü dağıtırdım. Bu nedenle artık bende elektrikli job ve beyzbol sopası koydum arabaya. Millet dinlemeden anlamdan direkt sopayla girişiyor. İnsanlar çok değişik