Ortak noktamız çokmuş Sarp,başarılar dilerim ama zannediyorum ki r10 da çok vardır eskinin beyaz-siyah şapkalısı da yaş geçmiştir artık uğraşmıyodur veya dediğin gibi artık haz almıyodur

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef durum böyle. Mert'in şansı yaver gittiği için bu duruma geldi. İsmini vermek istemediğim bir bankaya zamanında bizde ulaştık. Bir şeyler bekledik fakat aldığımız yanıt teşekkürler ile sınırlıydı. O günden beri bu işlerin Türkiye'de yürümeyeceğini, yürürse legal yönden değil illegal yönde yürüyeceğini düşündüm hep. Bireylere ya da kurumlara iyilik yapmak bizim ülkemizde kötülük olarak algılanıyor. Anlayacakları dilden konuşmak en doğrusu aslında. O zamanda devlet pat diye yapışıyor yakana. En güzeli bu işlerle uğraşmayıp kafayı ağrıtmamak.

Kısa da olsa sohbetin için teşekkürler dostum. Hayırlı geceler.
Aslında yurtdışında da farklı değil durum,geçenlerde amerikada bir dijital ajansın sitesindeki açıktan tüm bilgilerine ulaştım cpaneline kadar girdim yanlış hatırlamıyosam 10-15 müşterisi vardı ve tüm sitelere erişimim vardı,bütün yedekleri de dahil aynı serverda bulunuyordu,ben açığın neden kaynaklandığını,nasıl kapatabileceklerine kadar tüm detayıyla nazikçe bildirdim ve bunun karşılığında bağış/tip kabul edebileceğimi söyledim ve btc adresimi yazdım onlar ne yaptı?3 saat içinde açığı kapattılar ve bir teşekkür dahi etmediler kötü niyetli birisi geri dönüşü olmayan hasarlar verebilirdi ve tüm prestijlerini yerle bir edebilirdi,yaptıkları hareket bana çok dokundu