Lens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taksiciler pek gözü gibi bakmazlar. Şu ana kadar bindiğim tüm taksilerde ya cam açma kolu yoktu ya koltuk sökük yaylaları bir tarafına batar ya da sağa solu çarpıktı. Plaka sahibi taksiyi kullandıysa bu söz geçerli ama diğer durumda rengi sarı olan takside, sağa solu beyaz macunla gezen çok araç var.
Alınır mı alınır. Sonra satılır da. Alınan fiyattan piyasası vardır. Üstelik boyattırılmış bakımları yapılmış aracı isterler. Alan kişi bu tarz araç arıyorsa zaten KMsine değişenine bakmaz.
üstat bulundugunuz yer köyse bilemem oranın taksılerı oyle olabılır belkı,hem artık camı otomatık olmayan taksı varmı yahu?ben hıc gormedım bu dedıklerınıze buyuk sehırlerde pek rastlayamazsınız,ha şu denilebilir taksiler sonucta çok mukemmel yol yapıyorlar taksı ckması arac yıpranmıştır doğrudur ona katılırım,zaten satan taksıcıde kullanacagı kadar kullanıp,faydalanacagı kadar faydalanıp yeter artık daha fazla gıtmez bu araba deyıp de satar,alınırmı alınmazmı bılemıyorum,ben olsam almazdım ama almak ısteyenlerde elbettekı vardır bütçede önemli..

aslında taksi çıkması değilde böyle buyuk arac kiralama firmaları var,bu fırmalardan mesela 2 yıllıgına 0km arabayı kıralıyorlar veya 4 yıllıgına,onların kıralama suresı bıtınce bayı bu arabaları uyguna satıyor,araba 4 senelık ama uygun oluyor ,bu şekildede olunca fırma sureklı 0km arac kiralattırıyor.bunları arastırmanızı önerırım