Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbulda okuyanlarınız vardır aramızda. İstanbulda okumak zor mu?
Kyk çıkmaz ise ortalama özel yurt fiyatları ne durumda ?
Aylık ne kadar harcıyorsunuz ortalama ?
İstanbul'da okuyan birisi olarak söylüyorum, eğer puanınız yeterliyse kesinlikle İstanbul yazmanızı öneririm, hem olanaklar olsun hem etkinlikler olsun bir çok avantajı mevcut. Belki ulaşımı ilk senelerde sıkıntı olabilir fakat sonradan çabuk öğreniyorsunuz bir yerlere gidip gelmeyi. Kyk'ya başvurmanızı öneririm eğer çıkarsa kesinlikle kyk'da kalın. Bende eve çıkma hayalleri kuruyordum fakat emin olun hiçbir şey beklendiği gibi gitmiyor arkadaş sorunları, bulaşık vs. derken kimse üzerine düşeni yapmıyor. Yani arkadaşlarımdan duyduğum bu, ben hala kyk'da kalmaya devam ediyorum. Aylık 150 TL ücreti mevcut, bazıları daha iyi yurt olduğu için onlar 250 olabiliyor bildiğim kadarıyla. Kyk çıkmazsa özel yurt belki olabilir fakat o zaman da kontrat vs. imzalatıyorlar ona dikkat et sonradan kyk yurdu çıkarsa özel yurtta kalmak zorunda kalabilirsin yoksa paran boşa gider. Şahsen ben İstanbul'da okuduğum için mutluyum doğru bir tercih yapmışım diyorum. Ayrıca kyk yurdunda kalıyorum ve giriş çıkış saati sorunu yok, yurt güvenliği çok anlayışlı. Sadece hafta sonları kahvaltı sırası çok oluyor o da yurdun nüfusuna bağlı olarak değişebiliyor, benim kaldığım yurt 1500 kişilik olduğu için biraz sıkıntı oluyor, odalar çok küçük inşallah sana kaliteli bir kyk yurdu çıkar.