Haklısınız lakin Türkiye de insanların can ve mal güvenliği yoktur.Bu sebeple yüksek duvarlar özel güvenlikler güvenlik kameraları alarm sistemleri olan bir nevi ceza evi inşaa ediyor ve adına süper lüx site diyoruz.
Bu duruma çok üzülüyorum ama kesinlikle çözüm kişisel silahlanma ve kin değil. Bu gün ceza evlerinde yatan hiç bir mahkum haksız değil hangisine sorarsanız sorun kendince haklı bir gerekçesi var.
Türkiyede insanların mal ve can güvenliği çok eski değil 90lı yıllarda vardı. Çocukların sokakta rahatça oynadığı , komşularına kokmuştur diyerek yemek göndermeyi düşünecek kadar naif insanlar vardı bu insanlar hala var , bu insanların yetiştirdiği insanlar hala var ama toplum olarak kutuplaşmaya o kadar meraklıyız ki sonucu araçta kılıç taşımaya , sopa odun taşmaya kadar gidebiliyoruz. Sorumsuz bir toplum empati yeteneğini kaybetmiş düşünmeyen bir toplumun sonu sadece kaos olacak ve ben şu an şanslı günlerimiz olduğunu düşünüyorum. Hiç olmadığı kadar düşmanız birbirimize bunun sonucunda da bu günlerimizi mumla arayacağız. inşAllah ben yanılırım...