Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef durum böyle. Mert'in şansı yaver gittiği için bu duruma geldi. İsmini vermek istemediğim bir bankaya zamanında bizde ulaştık. Bir şeyler bekledik fakat aldığımız yanıt teşekkürler ile sınırlıydı. O günden beri bu işlerin Türkiye'de yürümeyeceğini, yürürse legal yönden değil illegal yönde yürüyeceğini düşündüm hep. Bireylere ya da kurumlara iyilik yapmak bizim ülkemizde kötülük olarak algılanıyor. Anlayacakları dilden konuşmak en doğrusu aslında. O zamanda devlet pat diye yapışıyor yakana. En güzeli bu işlerle uğraşmayıp kafayı ağrıtmamak.

Kısa da olsa sohbetin için teşekkürler dostum. Hayırlı geceler.
Mert hoca şu an hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bir üniversitede yüksek lisans programında zararlı yazılım analizi dersi de veriyor. Yani başta şansı yaver gitti dediğin gibi ve o jenerasyonda biraz daha işler farklı olabilirdi sanırım. Şu an hem daha zor hem de risk var. İyilik olsun diye penetrasyon testi yapar raporlarsın, hatta bazen sadece bir vulnerable bulur söylersin sen kötü çocuk olursun.

Eyvallah dostum, birkaç defa forumda mesajlaşmıştık ama ortak bir ilgi alanımızın çıkmasına sevindim Benim için de kısa ve keyifli bir sohbetti Hayırlı geceler dilerim.