HAZARFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın fakat, benim hiçbir zaman sitem veya hesabım hacklenmez mi? Bu cümleyi neye dayanarak kurdunuz hocam Facebook sizin elinizde mi yada Twitter yada R10 yada ne bileyim domain firması yada sunucu firması? Bu tür faktörleri harici tutarak yazdınız sanırım bu arada Türkiye de bu işi yapıyor dediğiniz çocuklar ux*r un bf programını kullanıyor bu iş bu kadar küçük bir iş değil. TR yi temsil eden o ekipler çöp fakat bu işi layığı ile yapan yüzlerce kişi var. onlarla bu çoluk çocuğu bir kefede tutmayalım
Evet yine diyorum, benim hiçbir hesabım ve web sitem hacklenemez. Bunun sonuna kadar da arkasındayım.(Facebook, twitter vs. gibi yerlerin DB'si elden ele dolaşmayacağına göre? böyle bir durum söz konusu değil ama olsa bile bu benim hatam kaynaklı değildir.)
Farkındaysanız çoluk çocuk diye kastettiğim kişiler piyasada hackerım diye gezen kişilerdir. Bu işi zaten layığıyla yapan öyle salakça sitelerde boy göstermez. Neyse bu konu ile ilgili cevabınız yada tartışmanız olacaksa PM atabilirsiniz. Arkadaşın konusunu yeterince kirlettik, ayıp olmasın.