Eyvallah hocam.
Öncelikle konuyu açma sebebim bir nevi kişisel sayfa gibi. Bulunduğumuz kategoriyi incelerseniz benzer farklı konuların olduğunu görürsünüz.
Sanırım tam okumadınız hiçbir şeyi bozmaya hevesli değilim. Ethical hacking ile normal hack dediğimiz kavram birbirinden tamamen zıttır. Ethical hacking ahlaklı korsan anlamına gelir. Zarar vermek değil, zarar verilmesini önleyecek şekilde açıkları kapatmak ve siber güvenlik uzmanı dediğimiz kavrama denk geliyor. Zaten önceden ilgilenmişseniz biliyorsunuzdur. Siz genel ve doğru bazı eleştiriler yapmışsınız ama benim sayfama yazınca doğrudan bana söylüyormuşsunuz gibi oluyor, bu konuda da hassasiyet gösterirseniz sevinirim.
Söylediklerinize katılıyorum. Özellikle çocuk yaşta insanlardan çalmak ve fayda sağlamak maalesef övünülecek bir şey gibi görülüyor. Yorumunuz için teşekkürler.
Yanlış anlamışsın

Sadece Hacking olayını buraya yazmanı anlayamadım demek istedim. Çünkü saçma eleştiriler alırsın. Amacım sana yada bu işi yapan yapmayan herhangi birisine laf etmek değil. İşim de olmaz zaten. Ben sadece hacking konusunda uğraş vermek yerine, kendini geliştirmenin daha mantıklı olduğunu söylemek için yazdım. Yazım doğrudan sana değil.
Sayfanı da kirletmek istemiyorum böyle sık sık yazıp. Yanlış anlama olduysa kusura bakma ama lafım sana değil
İyi çalışmalar.