ForzaAltay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ev Villa 3+1 120m2 350bin tl + havuzlu + cok genis terasli daha pazarlik yapmadim. Ev yapisi cok sahane cok ilanlara baktim en cok Menderes deki hosuma gitti ayrica etrafda hep Villalar var oda hosuma gitti. Aslinda en cok Seferihisar da istiyorumda uygun güzel yapili daha denk gelmedi... Seferihisar daha iyi sanirsam? Urla felan ucmus fiyatlar bütcem yetmiyor.. Seferhisar biraz daha uygun digerlerine göre, Menderes en ucuzlar arasinda... Kararsizim..

Alacagim yazlik Güzelyali 40km uzak olmamali...
Şimdi yazlık amaçlı alacağınızı yazmışsınız ilk mesajınızda. Ordan yola çıkarak size şunu diyebilirim ki Menderes'in yazlık bölgeyle alakası yok. Eğer öyle olsaydı Gaziemir'de evimiz var bi tane. O da yazlık sayılabilir :d Çünkü Menderes-Gaziemir yan yana gibi bir şey. Arada 80-10 Km fark var.

Benim size tavsiyem öncelikli olarak ne almak istediğinize karar verin. Yazlık mı? Ev mi?

Eğer amacınız yazlıksa havuzlu da olsa Menderes'ten almazdım. Çünkü denizle alakası olmayan bir yer. Gidin Özdere'den, Kuşadası'ndan vs bakın. Özdere ve Kuşadası'nda çok rahat o fiyata ev bulabilirsiniz. Belki havuzu olmaz ama denizi yeter.