Merhaba arkadaşlar bugün wordpress sitemin temasını güncelledim ve ardından son 6 ay içinde yaptığım tüm düzenlemelerin geri alındığını gördüm. Kod bilgim çok yok epey uğraşmıştım bazı şeyler için.
Bunun dışında temanın "özelleştir" bölümü artık çalışmıyor. Özelleştiri tıkladığımda beyaz boş bir sayfaya atıyor. Aldığım güncellemleri yükledim fakat eskiye dönmedi.
Sadece mevcut temamın değil hiç bir temanın özelleştir kısmını göremiyorum. Hepsinde şöyle bir şey çıkıyor siteminadicom/wp-admin/customize.php
Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu araştırdım fakat bir bilgiye ulaşamadım.
Aynı hostta olan 3 sitem var 2 sini güncelledim bu sorun yaşanıyor diğerini ise güncellemedim onda sorun yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:25:52 -->-> Daha önceki mesaj 17:12:29 --

Wordpress Özelleştirme Sorununu çözdüm belki birinin işine yarar. Tüm uygulamaları tek tek kaldırarak kontrol ettim bir uygulamada hata veriyormuş CKEditor for WordPress bu uygulamayı kaldırınca sorun düzeldi aynı işlemi diğer site içinde uyguladım. Bu hataya uygulamalar neden olabiliyormuş. Fakat giden tüm değişiklikler düzenlemeler gitti ona bir çözüm bulamadım sar başa.