Merhaba Arkadaşlar kendi müşterilerime prestij için bir yönetim paneli vermek istiyorum hostingleri için, piyasaya açılıp hosting satışı yapmayacağım eşe dosta hitap edecek ama internet den müşteri gelirse de hayır demiyeceğim bir proje olsun istiyorum.
Uygun fiyata whmsc tema satan aynı zaman da kurulumunu yapacak arkadaşlar arıyorum.
fakat temayı ftp atıp , para , dil vs ayarlarını yapıp kaçacak birini aramıyorum onları bende yapıyorum.
cpanel root şifresini vereceğim uzak anahtar alıp. örnek bir kaç paket oluşturacak. temadaki domain sorgulama ve diğer tüm menü ve linkler, müşteri paneli . hosting paketleri vs. çalışır vaziyette teslim edip biraz da eğitim verecek birilerini arıyorum.
ben free tema kurup ayarlarını vs yaptım fakat tema içersinde çalışmayan yerler oluyor ürün linki al temaya yapıştır vs. destek almadan tema editleyemedim bu sebeple bana full kurulum yapıp anahtar teslim yapacak arkadaşlar arıyorum.
whm lisans almadım tema ve kurulum yapacak kimse olmadığı için fakat bu işi yapacak bir arkadaş olursa kredi kartı ile hemen lisans alır işe başlarız.
ödeme konusunda anlaşırsak problem yok
desteğini bekliyorum arkadaşlar.
gece gündüz demeyin arayın yazın arkadaşlar
0534 826 60 60
volkancamur@gmail.com
saygılarımla.