Teşekkür ederim hocam. Sağolun.
Çok geçmiş olsun, dediğiniz gibi sağlıktan ötesi yalan.
Sağolun hocam teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Amin hocam Allah razı olsun.
Allah şifalar versin.
Devlet hastanelerinde sürekli karşılaştığım bir durum. Bir gece yarısı burun kanaması ile devlet hastanesine gidiyoruz yapılan tedavi sonucu " sadece burun kanaması " diyerekten tampon yaptılar. Gece eve geldikten sonra sabaha karşı kanamalar devam etti. Ve Askeri hava hastanesine gittiğimizde ise orada ki doktor baktığında " kılcal damar çatlamış ve yakılmadığı sürece kanama saatlik arayla devam edecektir " dedi. Ve orada tedavi olmuştum. O yüzden her ne var ki ilk tedaviyi her ne kadar devlet hastanesi yapsa da akılda hep bir güvensizlik hep bir soru işareti oluyor. O yüzden en iyisi özel hastaneleri tercih etmek. Her ne kadar paralı olsa da karşılarındakini insan yerine koyarak ilgileniyorlar. Evet bu konuda diyebilirsiniz "onlar para aldıkları için ilgileniyorlar" ama bende zaten onlara para verdiğim için ilgilenmelerini istiyorum
Amin cümlemize inşallah. Dediklerinizin son harfine kadar size katılıyorum. Özel hastaneler ücretli de olsa çok iyi bakıyorlar. Ancak devlet hastaneleri de özeller kadar para alıyor hocam. Parasız vs diyorlar ama çuvalla götürüyorlar. Ama hastalığı çözme konusunda hele ki özelleştirilme yapıldıktan sonra iyice berbat bir hal aldı ortalık. İnsanlar başı ağrısa hastaneye gider oldu. Nede olsa sigorta ödüyorum diye. Ama ciddi hastalıkları halen çözen bir yapımız malesef yok. Bu arada geçmiş olsun. İnşallah sizde düzelmişsinizdir.
Çok geçmiş olsun hocam Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun, yapabileceğimiz birşey olur ise elimizden geleni yapalım.
Rabbim acil şifa versin.
Teşekkür ederim sağolun hocam. Şuan için beklemekten başka yapabileceğim çok bir şey bulunmuyor. Bu hastalığı çok iyi bilmediklerinden deneme tahtası gibi kullanacaklar sanırım. Amin Allah razı olsun.