bana yazan bir arkadasin logosunu begendim. bir kac gune ona donus yapacagim kendisinede mail attim nickini sordum burdaki hatta unuttum cunku.
ikincisi beni sikayet eden arkadaslara ve diger arkadaslara ben profesyonel bir sey ariyordum logo makerlardan yapabilecegimden daha iyi birsey. ben ornek istedim ve yapilan her ornegi odeyecek degilim. Ingilterede yasiyorum isciligin en pahali oldugu ulkelerden biri kac tane printer sirketine gittiysem begenmedigim seyi odemedim. isi olmayipta bu isleri yapamaya calisan arkadaslarada birsey odememi bekleyemezsiniz.
zaten ornek yapip gondermeye usenen bunu da is yaptim goren arkadaslara da ticaret nasil yapilir ekmek aslanin neresinde bir dusunmelerini tavsiye ediyorum.
İş olmayıpta bu işleri yapan arkadaşlar dedikleriniz bu işin okulunu vs okumuş bu işten hayatını ekmeğini kazanmaya çalışan kişiler yani ilk önce karşınızdakilere saygı duyun ikincisi acil deyip yaptırıp daha sonra bir anda yok olmuş gibi maile mesaja cevap vermeyip şikayet ortamını oluşturan sizsiniz haksızsınız birde hala ticaret aslanın ağzında vs demogoji yapıyorsunuz bende size karşınuzdakinin mesleğine emeğine saygı duymayı tavsiye ediyorum..