Hocam merhaba emekli bir site görünüyor elinize sağlık. Bu tip siteler önceden aldım ilk kuruluşunda eğer anahtar kelime bazlı temeli sağlam kurulmamışsa özgün yazılarınız ve emeğiniz istediğiniz verimliliği maalesef sağlamıyor elimde bu şekilde özgün 3500 makalesi olan titanik gibi siteler var iyi günde 1K hiti olmuyor hele birde popüler kelimelere sabah ve habertürk gibi aç gözlü spamcılar dadanınca haliyle iş daha zorlaşıyor. Yatırım yapmak da herzaman fayda vermiyor daha fazla para gelir getirmeyen dipsiz kuyu gibi sitenin ederini değil maliyetlerini arttırıyor. Bütün bu olumsuzluklardan sonra bu tip site ne olarak kullanılır DA-PA değeri yüksekse abartmadan kaliteli tanıtım yazıları ile ayda 4-5 tanıtım satabilirsiniz abartmadan yani siteyi çöpe çevirmeden bu şekilde gelir elde edebilrisiniz veya sosyal medya görünürlüğünüzü arttırır içinde ki değerli paylaşımlarınızı öne çıkararak masraf fazla yapmadan sosyal medyada beğeni kazanabilirsiniz yada bütün bunlar zor derseniz kadın-sağlık alanında değerli paravan kurmak isteyen yatırımcılara premium network elemanı olarak pazarlayabilirsiniz. Veya en zoru baştan aşağı site içi seo kurallarına göre sitede ki etiket fazlalığı - canonical url- özgün görsel gibi problemler eğer varsa düzeltip hit getiren belli başlı yazılarınızı yeniden elden geçirip hiç hiti olmayanları silerek veya içeriğini uzun anahtar kelimelere çevirerek dönüşerek gelişirsiniz.
her halükarda meşakkatli bir yol ....