Günün her saati destek için Hostibo firmasını öneririm. Skype üzerinden görüşüp kararını verebilirsin. Firmayla ticari olarak bir alakam yok. Gerçekten çok memnun olduğum için tavsiye ediyorum.
https://www.r10.net/vps-hosting/17322...lik-19-tl.html
Ben site barındırmak için almamıştım ama ücretsiz plesk panel opsiyonu da varmış. Direk kullanmaya başlayabilirsiniz. @Hostibo detaylı bilgi verecektir.
teşekkürler hocam
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:29:58 -->-> Daha önceki mesaj 15:29:09 --
sunucu kullanımı hostinge göre biraz daha çetrefilli olmakla birlikte atla deve deil bence. Sonucta öğrenirsin. Ayrıca vps eski bi teknoloji. Ve yarın öbür gün yşine kaynak kullanım ihtiyacın artarsa hostingde ki gibi VPS de işini görmeyebilir. Hazır uygulamalı cloud sunucular var, buna geçiş yapabilirsin. ben natroda xcloud kullanıyorum gitlab için. direk sunucuyu alırken uygulamanı seçip sipariş veriosun kurulu gelio. sen al bence yapamassan yardımcı oluruz.
hocam teşekkür ederim. Natroyu domain için kullanıyorum. Buna da bi bakıcam. Link atabilirmisin bahsettıgın sunucuyla ilgili?