seckinsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Merhaba,

Neredeyse 15 yıllık tiyatro oyuncusuyum.Emek sarfedip instragram'da da video hazırlayıp paylaşıyorum.Neyse konuya hızlı gireyim;

Sosyal medya'ya çok geç girdiğim için takipçi sayımı arttırmak zor oluyor ve reklama ihtiyaç duyuyorum.İsim vermeyeceğim ama bazı sayfa sahipleri var Türkiye'de tanınan, öyle bir davranış sergiliyorlar ki insan gerçekten bu işten soğuyor.Ben 32 yaşında adamım ama kendimden 15 yaş küçük insanların egolarıyla uğraşıyorum.Bu ismini vermediğim sayfayla (bi çok sayfası var, yaşadıklarımı anlatayım)

- Reklam verdim, büyük ilgi gördü.Ücretsiz yayınladığı videolardan daha çok ilgi görmesine rağmen 24 saat içinde sildi.Sayfa mizah sayfasıydı ve yüzlerce kişi birbirini etiketlemişti.Anlam veremedim ama yine de hakkıdır diyerek bir şey demedim.

-Bir ay sonra tekrar istiyorum 2 katı fiyat çekiyor.Ya diyorum işte bu fiyata yaptırmıştık, mesajlarıma cevap vermiyor..Neyse vardır bir şey deyip kabul ediyoruz, bir reklamı ücretsiz yayınlama sözü de veriyor ve bu sözü tutmuyor.

- Bir kaç ay sonra tekrar reklam istiyoruz ve "Kişisel video yayınlamıyoruz" gibi bir geri dönüş yapıyor.Ki sayfa zaten kişisel videoların yoğun olduğu bir sayfa.

-Bir süre sonra bir fiyat listesi atıyor ve "İndirime girdik" yazıyor.Yine sorularımıza saatler sonra cevap veriyor ve son olarak "Ürün tanıtım fiyatları bunlar, kişisel videoları yayınlamak daha pahalı" diye geri dönüş yapıyor.

Sizlerle bunu paylaşma nedenim gerçekten bu kişilere prim yaptırmayalım ve bunların burunlarının kalkmasına engel olalım.Birbirimizi reklam sayfaları konularında yönlendirelim.Bunların sayfalarına belirli bir karşı koyma olursa sizlerin mizah sayfaları da büyür.Hak eden zirvede olsun.Bir çoğunuz hangi sayfayı ya da sayfaları kast ettiğimi anlamışsınızdır zaten.Son olarak, 1 milyon ve üstü sayfalarınız varsa reklam teklifleriniz için bana pm atın lütfen
Haklisiniz tamamen katiliyorum bende yillardir reklam aliyorum fakat gidip buyk sayfalara reklam vermem gerektiginde bu tarz sacma sapan dialoglarla karsilasiyorum saat 9da girelim diyorum tamam diyor parayi yolluyorum yolladigim meblada 300tl bir reklam icin az degil, sonrasinda arkadas gelip reklama yer ariyorum cok doluyuz deyip bana 3gun sonra aticam gibi sacma seyler soylior sorumsuz sacma sapan is yapiyolar kesinlikle ellerindeki sayfaya layık iş yönetemeyen insanlara kaldı bu işler malesef neyse umarim duzelir bu durum hayırlı forumlar