100 kullanıcılı facebook sayfasi ile devredilecektir.
Site adresi:
gifler.org
Site için istenen fiyat : 370 TL
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 14.01.2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: gif animasyonlar
Günlük hit sayısı: Tekil giriş ortalama 150
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %98 google - %2 diğer )
Domainin yaşı: 1.5
Hosting dahil değildir.
Banlı olduğu sponsor var mı:Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Merhabalar arkadaşlar daha önce zaman geçirmek amaçlı nokta atışı domainlerle wordpress kullanarak benzer çalışmalar yaptım ve ciddi hitlere ulaşmıştım. İş yerindeki yoğunluğum ve evliliğim nedeniyle bu siteyle ilgilenemedim. Bulunduğum sitede 1 yıldır internet yok.
Siteye hiç bir link çalışması yapılmadan bir kaç deneme ile performansını gördüğüm için silmeye kıyamadım. Alacak kişiye tavsiyem r10'un sosyal link borsası bölümünden güzel bir paket alıp siteyi uçuşa geçirmek. İçerik güncel olduğunda güncel link paketleriyle başarı kaçınılmaz olacaktır. Wordpress temaları istediğimiz şekilde uyarlayabileceğimiz sınırsız özellikte olduğu için istediğiniz görünüme kavuşturabilirsiniz. (Giphy benzeri)
Tumblr veya giphy v.s image hosting ile gifleri hiç hostunuza aktarmadan paylaşabilirsiniz. Dini gifler, cuma gifleri, kandil gifleri, ramazan gifleri gibi konulu gifler eklediğinizde dini tüm günlerde hitler geldiğini görüyoruz.
Futbol takımları ile ilgili maçlar ile ilgili gifler ve capsler eklediğinizde bir sonraki gün gelen hitleri görüyorsunuz. En önemlisi de. Ünlüler ve diziler hakkında gif serileri oluşturmak. Dizi bölümleri sonrası hit kaçınılmaz oluyor.
İlgilenebilecek arkadaşlar alırsa işe yaradığını gördüğümde sevinmiş olurum.
Hayırlı günler...