acilll ölüm kalım meselesi yapılmazsa iflas edecekmiş vs. Bir önce şunu düşün. Son kullanıcı herzaman herzaman önce ödeme yapar. Ödeme yapmayan mırın kırın eden insan genelde ajanslar oluyor. Ben çok ajansı başımdan gönderdim. Adamlar bedavaya seni köpek gibi çalıştırmak istiyor. Çalıştığım birkaç ajans var onlarda emekçinin hertürlü yanında olan kişiler. İllaki sağlam ajanslar var. Bende bikaç kişiye böyle logo çizdim attım. Baktım dönüş yapmıyor çok ağır konuştum. Söz konusu emekse senin emeğinse abi kimse kurua bakmasın burası hayır kurumu değil. Cebinizde beş kuruş paranız olmasın ama belkilerle o dolandırıcının işini yaparsanız gerçekten yıkıcı olabiliyor. Onun için hiç yapmayın işi ödeme almadan. Umarım bu arkadaş emeğinin karşılığını verir. Ha sana beğenmedim beğenmediğim logonun parasını ödemem diyorsa bas eksi itraderi. Altınız çiziyorum inşallah bu arkadaş emeğe saygılı birisidir logo yapan iki arkadaşında ödemesini yapar bizde adamın ticaret puanı sıfır ama itibarı sıfır değilmiş deriz