Bu bir yatırımdır. Yatırım risklidir , risk almadan kazanç sağlayamazsın.
Elle tutulur bir şeyin örneği dediğim gibi dükkandır. Bir dükkan alırsın 100 bin lira kazanır ayda , ertesi gün dükkanın önünde metro çalışması başlar bütün yollar kazılır hiç kimse dükkana giremez. Dönerci alırsın , önüne burger king açılır. Rakibin gelir yemeksepetinde 1 puan verir vs vs

Bunların da garantisi yok , site almakta bir meslek , bir yatırım hiç bir farkı yok dükkan almaktan.
Bunların hepsi yatırımcılığın kanununda var. Hepsiyle uğraşmalısın. Ben uğraşıyorum mesela , yıllardır. Sende eğer benim sitemi alırsan uğraşacaksın , emek sarfedeceksin. Ben buradan 50 TL'ye site aldım , 2 yıl sonra 10.000 TL'ye sattım.(Dolar o zaman 1.5 TL'ydi yani paranın değerini düşün.) Ama köpek gibi uğraştım 2 yıl içerisinde. Aynı zamanlarda 3-4 tane daha site aldım , hepsi battı. Niye ? İlgilenmedim hiç biriyle.
Risksiz yatırım bir tek devlete köprü yaparsan olur , başka da bir yerde görmedim...
Haklılık payınız sizinde benimde çok yüksek.Bazı tartışmalar ne yazık ki böyledir.Her iki taraf da haklıdır.Ben emek konusunda size katılmakla beraber belkide garantici bir karaktere sahip olduğum için reel sektörlere yapılan yatırımları daha güvenli buluyorum.Uzunca bir süredir forumda böylesine güzel beyin jimnastiği yapma imkanım olmamıştı şahsınıza teşekkür ediyorum.Konudan ayrılırken siz ve konuyu okuyanların içine bir kurt düşürecek bir soru ile konuya veda edeyim.
Soru:Satıcı bir sektör keşfetti ve bu sektörde sürekli site hitlendirerek forumda yüksek fiyatlara satıyor.Aynı satıcı tarafından aynı sektörde ki sitelerin forumda yüksek fiyata satılması etikmidir ? Alıcılar açısından bu siteler ne kadar güvenilirdir ?