Arkadaşlar off topic diye buraya düşüncelerimi yazacağım.

Uzun zaman oldu foruma girmeyeli girdiysem de bi kaç arkadaş için girip çıktım.

Elimizde güzel bi mevla var ama site alımı yok herkes sitesi oldugu için fiyat uçuranlara ses çıkarmıyor.

Adam siteyi satıyor gelirinin 30 katına 20 katına ne oluyor arkadaşım ?

Sen bu kadar eminmisin belki sen yaptın devamını getirdin sitenin geliri de güzel ama alacak kişi nasıl devam edecek. 300 lira gelirli siteye 7 bin isteyen var kafanız mı güzel diye sorasım geliyor içim den.

Yani bi kaç kişi uçurdu neymiş paraya ihtiyacım yok satılırsa satılsın mış be kardeş dün seo öğrenmişsin dün site yapmayı ögrenmissin 1 yıldır bir şeyler yapıyorsun arkadaş ben uzmanım diyor sitem böyle şöyle tamam eyvallah da kardeş senin gibiler yüzünden site alınmıyor garibim yatırım yapmak isteyen gerçekte olan insanlar da alıyor ve çoğu hüsran.

O kadar emin ki adam sitesinden görsen bırak kardeşim yapmayın el insaf ya ihtiyacın yoksa satma niye satma diyorum piyasanın içine etme bari.

Biraz öfke biraz farklı bir şekilde yazdım kusurum olduysa affola düşüncelerimi dile getirmek istedim.

İyi forumlar