Merhaba arkadaşlar;
Önceliğim istanbul anadolu yakası (Çekmeköy, Ümraniye, üsküdar, kadıköy, ataşehir, sultanbeyli samandıra)
Avrupa yakası levet mecidiyeköy şişli civarı anadolu yakasından ulaşım sorunu olmayan bölgeler.

Ne Biliyorum?
- Asp.net, c#, mssql, my sql, java script, css html
- Pleks, maestro, cpanel kullanımı
- windows Sunucu yönetimi

Neler yapıyorum;

Yaklaşık 10 yıldır web sektöründe projeler geliştiriyorum.
Özellikle bir çok sektörde e-ticaret sitelerinin yazılımlarını geliştirdim. Bireysel olarak kendi bloglarımda teknoloji ve gündeme dair yazılar yazarak seo denemeleri yapıyorum.
Çalıştığım firmalarda yaptığım / yapabildiklerim;
- E-ticaret satış kanalında trafiği analiz ederek, daha fazla trafik sağlamak adına;
- Sitelerin satışa hazır hale getirilmesi, ürünlerin açıklamalarının siteye eklenmesi,
- Stok fiyat bilgilerinin güncel tutulmasının yanında satış sonrası iade değişim işlemlerinin takibi
- Sitelerin sosyal medya hesaplarının yönetilmesi
- Gerektiği durumlarda facebook, adwords reklam çalışmalarının yapılması
- Sitelerin Seo çalışmalarının yapılması.
- İdeasoft, proeticaret, tsoft gibi hazır sistemlerin yönetimi, siparişlerinin takibi ve ürün/kategori işlemleri
- ZenCart,osCommerce, OpenCart, PrestaShop, Magengo gibi e-ticaret sistemlerinin yönetilmesi.
- N11, Gittigidiyor ve Hepsiburada gibi pazaryeri panellerinin kullanılması.
- Web sitelerinin sosyal medya hesaplarının yönetilmesi.
- E-ticaret süreçlerini başından sonuna kadar iyi derecede biliyorum. Pazarlamaya yönelik kampanyaların oluşturulması ve siteye ziyaretçi çekilmesi konusunda tecrübeliyim.

E-ticaret ve diğer sektörlerde hazırladığım web referanslarım için pm & mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Mail : dk@hotmail.com.tr