yaklaşık 4 yıldır admob ile reklam sunuyorum tecrübelerimi söyleyeyim.

Arkadaşlar mobil uygulama ile para kazanmanın altın kuralı Vur-Kaç dır.

Başlangıçta her şey düzgün olsun insanlar kullanasın mantığı ile uygulamalar oluşturdum. ancak bir çok para harcadığım uygulama 1 yıllık süreçte 4. güncellemesinde bir buton eksik diye uyarı aldım butonu ekledim güncelledim bu sefer komple banladılar. Yani bu olmayan buton 2 güncelleme de görülmemiş 4. de fark edilmiş.

Bir uygulamam da 1 milyon seviyesini geçti iyi para kazanıyordum onuda bir sabah mail geldi removal google diye ve cc olarak bir mail vardı şoke oldum cansu@google.com. Yani birileri bu çok para kazanıyor diyip uğraşmış benımle. cansu nun cc de olmasıda bak kaldırdık uygulamayı demekten başka bişey değildir. Hakkımı arayamadım kısacası hiçbir maile ve itiraz a dönüş olmadı gitti uygulama.

Şuan halen vur-kaç ile para kazanıyorum kafamda rahat banlanırsa banlansın. Kazandığım parayıda internet sitesi projelerine harcıyorum. En azından bağımlı değilim. veya bir sabah uyandığında uygulama ne oldu düşüncesi yok.

Sizlere önerim sağlam bir proje yapacaksanız öncesinde uygulamayı yayınlamadan destek ekibine mail atıp inceleme talebinde bulunmanız.

TR ile işiniz olmasın para kazanamazsınız. Elemanın bir tanesi uygulama çok güzel ama g..t leri kalkmasın diye 1 yıldız verdim dedikten sonra ben TR yi direk eliyorum artık. Yeni yayınlanan reklam desteksiz bir uygulamaya 20 kişiye 1 yıldız verdir al sana gitti emekler çöpe..