Bizde Milliyetçi hareket partisi ve ülkü ocakları bünyesinde mevlidler düzenliyoruz.Ben yaşadığım şehirde Mhp de aktif siyaset yaptığım bilindiği halde Ak partiden gelen mevlid yada benzeri aktivitelere davet edilir ve katılırım.Örnek olarak 15 temmuz şehitleri için Akp il başkanlığının yaptığı organizasyona davet edildim ve katıldım.
Lakin insanların sıradan bir yarışmaya gösterdiği ilgiyi şehitlere göstermemesi insanı üzüyor.Bir çocuk vatanı için milleti için dini için bayrağı için 20 li yaşlarda can veriyor ve sadece 3 dakika haber oluyor.Ben bazı konuların siyaset üstü olduğuna inanırım.Vatan gibi bayrak gibi din gibi şehitler gibi...
Mesela Azerbaycan devletini ve halkını şehitlerine gösterdiği saygı sevgi için her zaman taktir ederim.Bu arada şehitler konusundaki duyarlılığınız için kutlarım.
Aslında ''duyarlılığınız için kutlarım'' demenize gerek yoktu. Sizde olduğu bende olduğu gibi bu duyarlılık herkeste olmalı, bu zor bir şey değil. Bir ülkemiz bir vatanımız var. Herkesin sizin gibi düşünmesi dileği ile