Üzülmeyin bence sizde iyi almışsınız.
Bu havaları eskiler bilir. Altın tam bu havayı sever. Piyasalar sakin olacak. Dingin olacak, önce düşecek düşecek sonra zıplama yapacak. Ancak bu zıplama yıl sonunda yine bir düşüş yaşatır, Yeni yılda gelen düzenle tekrar zıplar. Bende 140.00 seviyesinden aldım bekleyişteyim. 145.00 - 146.00 bantını gördüğü gibi satarım.
Aynen bende 145 üzerine çıkış planlıyorum
Şahsi fikrim 142-143 seviyesi bir nebze alış için ideal. Bunun altı on numara. Bu rakamların üzeri ise alım için fazla kaçar diye düşünüyorum. Ayrıca şöyle bir durum da var. Özellikle dolardaki zıplayış sürdükçe altının 143-144 üzerine çıkması şu anda hayal zaten.
Hocam 140 ve altı alım fırsatı veriyor zaten uzun zamandır.
Ons daha uzun zaman bu seviyelerden yukarı yönlü bir hareket yapamaz gibi gözüküyor. Gram Altını Tek Dolar Kurunun Yükselip Düşmesi etkiler, ondan dolayı Dolar Kurunun 3,50 lere düşmesi durumunda orta vadede (Yıl Sonu için) Gram Altına girilebilir. Ama en mantıklısı Dolara girmek, 3,50 civarlarında alıp 3,56-3,57 satmak yada yıl sonuna doğru daha yüksek seviyelerden satış yapılabilir gibi geliyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:48:21 -->-> Daha önceki mesaj 13:40:59 --
Gram Altın 140 seviyelerden alım yapmak ne kadar mantıklı arkadaşlar ? Buradan kaça çıkmasını bekliyorsunuz ? Bu işin sırrı alırken kazanırsın satarken değil, dip seviyelerden yukarıdan satacaksınız. Yoksa 140'dan alınırsan bence kar yapma şansınızı azaltırsınız. Alım yapılırken Dolar kurunun düşmesini bekleyip almak en mantıklısı..
Altında uzun vadede bu seviyeler gayet iyi hocam ama ben kısa vadede kar alayım derdine düştüm biraz bu yüzden derdim.