vbx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk Telekomun gelip kontrol ettiğini düşünüyorum, yalnız eve gelen bağlantı kablosunun kontrolünü Superonline yapmalıydı düzgün şekilde kontrol ederek, gerçi ilk başta kabloda bir sıkıntı olmadığı belliymiş, yine kablo bağlantısında sorun yoksa eğer bir de şunu da atlamamak lazım, yeni geçtiğiniz internet vdsl ise, kesinlikle adsl modemle çalışmıyor, vdsl modem olması lazım, adsl modem sinyal dahi almaz.
Hocam Türk Telekom gelmiyor buna adım gibi eminim ayrıca eve gelen bağlantı kablosunu zaten Turkcell ekipleri kontrol etti hatta 4-5 sefer geldi baktı her seferinde Türk Telekom'un sorunu dedi gelmediklerini söylediğim zaman eğer Türk Telekom da tanıdığınız varsa 1 saatte hallederler dedi durum bu işte ve Yen'i geçirdiğim internet adsl o konu da sıkıntı yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:44:19 -->-> Daha önceki mesaj 16:39:48 --

VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bulunduğunuz bölgenin bölge müdürlüğüne gidin. Çözüm masasında kavga çıkartın. Sonrasında hal olur Aynı durumda 1 ay sonunda böyle çözmüştüm işi.

Not: Çözüm masası size yardımcı olamayacak. Sonrasında sizi çözüm amirliği odasına alacaklar.

Dediğinizi 3-4 gün önce yaptım gittim durumu anlattım adresimi istediler ve keşif yapacaklarını söylediler bu da 1-2 hafta sürecekmiş..