Merhaba hocam, neredeyse aynı sorunu birkaç ay önce bende yaşadım türktelekom olan internet hattımı superonline'a taşıdım, müşteri hizmetleri doğru düzgün bilgi verse töbe taşımazdım dertsiz başıma dert aldım desem yeridir.

Muhtelemen arkadaşınız aynı sorunu yaşıyor, ben size durumu izah edeyim arkadaşın biraz eli yatkınsa sorunu kendi halleder.

Sorunun kaynağı şu; superonline, turktelekom kablosu yerine çoğu binaya kendi kablolarını çekiyor ve bu çektiği kabloları da binanın girişindeki telefon kutusuna kadar getiriyor ve gerisine de karışmıyor. Bende günlerce müşteri hizmetleri ile olan tartışmalarım sonucunda aşağıdaki telefon hatlarının bulunduğu kutuya kendim müdahale etmek zorunda kaldım, kutuyu açınca şok olduk bizim eve çıkan kablolar hala türktelekom'a ait hatta bağlı superonline'ın çektiği yeni hat boşta duruyor, hatları değiştirip yeni superonline hattına kabloları bağladığımda internetimiz şak diye geldi günlerce tartıştığım sinir stresim bana kar kaldı

Telefonda aklı başında işini bilen bir temsilci bana deseydi ki; "superonline olarak turktelekom'un kablolarını kullanmıyoruz bina girişindeki telefon kutunuza yeni hat çekilmiştir onları bağlayın sorununuz çözülür." bunu kimse demedi varsa yoksa hazır kalıp cevaplar.

Bir de utanmadan ertesi gün beni arayıp internet sinyaliniz verilmiştir dediler şaka gibi Biraz uzun yazdım ama işin özü arkadaşınız bina girişindeki telefon kutusunu bir kontrol etsin, kutuyu açtığında büyük ihtimalle küçük bir kağıda superonline muşteri numarasının yazılı olduğu boşta bir kablo görecek, küfür etmesin ben ettim bir işe yaramıyor