Site adresi : istanbulsirketleri.com
Site için istenen fiyat: pm ile teklif gönderin
Sitenin aylık getirisi:bilinmiyor
Sitenin açılış tarihi: 19.10.2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: İstanbul Şirketleri
Günlük hit sayısı: bilinmiyor
Domainin yaşı: 9 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılık
Hosting dahil midir: 1 Hafta beklenir
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Domain adı ile google ilk sayfada ayrıca google maps ilk sırada kaydı mevcut. Firma rehberi kategorisine girdiği ve içine firma ekleyecek zamanım olmadığı için satışa çıkarıyorum. İstanbulun tüm ilçeleri için sayfaları mevcut. Hemen hemen tüm sektör kategorileri açıldı. 40-50 arası firma eklendi.
istanbul şirketleri kelimesinde google 1. sayfada linki mevcut ayrıca istanbul şirketleri maps i mevcut. İçerisine eklenmiş olan firmaların sektörlerinde 1-2-3. sayfalarda görülebilmekte. Web tasarım, danışmanlık hizmetleri gibi hizmetler için devamlı telefon ile aranmakta.
Kendi işlerim olduğu için fazla ilgi gösterememekteyim. Düzenli olarak firma ekleme ve onlara cevap vermek isteyen arkadaşlar için çok faydalı olacağı inancındayım. Tasarım ve kodlama işlemini kendim yaptım. Açık kaynak kodlu olarak vereceğim. Düşünen arkadaşlar için özellik ekleme yada çıkarma gibi destek verebilirim. Ancak aklımdan geçen net bir fiyat yok bu konuda tekliflerinizi belirtirseniz anlaşabiliriz.
iletişim: 0542 569 03 91 yada skype: tanselkahraman82