SunGameHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana bir keresinde aynı durum olduğunda ağır konuştum bana telefonda iç kablo filan dediler içerdeki kabloyu sen nasıl görüyorsun dedim? Ardından 2 gün sonra tekrar aradım ekibimiz geldi incelemiş filan dedi gelen giden yok iç kabloya hata bulmuş yine sizin arkadaşınız akıllıda biz değilmiyiz içerdeki kabloyu ben gözümün önünde olduğu halde görmüyorum demekki siz görüyorsunuz bravo ya eve girmeden güzel işlem yapıyormuşsunuz filan derken biraz sert konuşunda direk gelmişlerdi. Alttan alma hocam 26 gün diyorsun eğer 26 gün beklediğinde dair ispat edebileceğin bir şey varsa hiç durma şikayet et derim.
Telefonda sürekli sert çıkıyor hocam arkadaş. Gelmediklerini falanda söylüyor. Arkadaşa söyledim şimdi elinde kanıt var mı diye arıza kaydı mesajları var en başından bu yana dedi. Onlar kanıt sayılır mı acaba? Bir de gelmedikleri halde sürekli şu mesajı atıyorlarmış;

Yasamis oldugunuz ariza altyapi ekiplerimiz tarafindan kontrol edilmistir. Bina girisine kadar sorun olmadigi , bina icinden modeme kadar olan kablolamanizda sorun oldugu tespit edilmistir. Bina ici kablolamanizi kontrol etmeniz gerekmektedir.Ariza akisiniz tarafimizca kapatilmistir.Bilgilerinize. B018

Santra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam seslendirdiğin şiirleri göz önünde bulundurarak başlığı görünce "kesin aşk meşk konularıyla ilgili bir konudur" diye öngörüde bulundum. Yanılmışım İnşallah sorun kısa sürede çözülür.
Vallahi arkadaşın durumuna üzülüyorum hocam. İnternetsizlik, aşk acısından zor.